Meeting Hearts (ne Shqip) Albanian Edition

Meeting Hearts (ne Shqip) Albanian Edition

Paperback
Rate this:

Ky është një koleksion tre historish të shkurtra romantike të shkruara dhe vizatuara në kohë të ndryshme.

Historia e parë (Meeting Wishes) flet njëkohësisht për ditën e një vajze të re të papunë dhe një të riu në punë. Ata nuk e njohin njëri-tjetrin dhe ditët e tyre janë të ndryshme, por arrijnë të takohen me mendimet e tyre ndërkohë që urojnë për të njëjtën dëshirë.

Historia e dytë (Wait-Her) është për një vajzë pa fat në dashuri. Gjithë të dashurit e mëparshëm e kanë lënë. Kështu, ajo vendos mos kërkojë më dashuri, por papritur bie në dashuri me djalin e parë të bukur që sheh. A do jetë ky i përshtatshmi kësaj rradhe?

Historia e tretë (Melting Pages) është për një vajzë jeta e së cilës është shumë e mërzitshme, ndërkohë që ajo do donte të ishte më interesante, si në një filëm. Ndërkohë një djalë në klasë kujtohet për ditëlindjen e saj, por nuk do t'ia japi dhuratën që ka përgatitur për të nëse ajo nuk e pranon si të dashurin e vet. Do jetë ky ndryshimi që ajo priste?

--

This is a collection of three romantic one-shot stories written and drawn in different times.

The first one-shot (Meeting Wishes) describes at the same time the day of a job-less young woman and the day of a guy at work. They don't know each other and have a different life but still their thoughts meet together as they wish for the same thing.

The second story (Wait-Her) talks about a girl who is unlucky in love. All her previous boyfriends have left her. She decides not to search for love anymore, but then suddenly she falls again for the first cute guy she sees.Will he be the right one this time?

The third story (Melting Pages) is about a girl who has a boring normal life. She wants it to be more interesting like in a movie. Then a guy at her class remembers about her birthday. But he won't give her the present he has prepared unless she accepts him as her boyfriend. Will this be the change she was waiting for?

Publisher: Art dhe histori 2012
Edition: ON ORDER
ISBN: 9781480026803
Characteristics: Trade Paperback

Opinion

From the critics


Community Activity

Comment

Add a Comment

There are no comments for this title yet.

Age Suitability

Add Age Suitability

There are no age suitabilities for this title yet.

Summary

Add a Summary

There are no summaries for this title yet.

Notices

Add Notices

There are no notices for this title yet.

Quotes

Add a Quote

There are no quotes for this title yet.

Explore Further

Recommendations

  Loading...
No similar edition of this title was found at WPL.

Try searching for Meeting Hearts (ne Shqip) Albanian Edition to see if WPL owns related versions of the work.


  Loading...
[]
[]
To Top