Vizualet Jo Vizuale. Albanian Edition

Vizualet Jo Vizuale. Albanian Edition

Book
Rate this:

Janë stinë - ato që trupi ndjen. Por ka dhe stinë - ato që mendja dhe zemra ndjen. Ky libër është një koleksion i atyre ditëve dhe momenteve, atyre stinëve të zemrës që ndonjëherë mund edhe mos të vihen re nga një person tjetër (ose 'personi tjetër' mund të mos jetë prezent në atë moment), por janë reale sido që të jetë.

Dhe, si në çdo stinë, mund të ketë momente të vështira, por dhe të bukura. Ngjyrat e stinëve, melodia e shiut që bie... shumë momente të tilla të vogla, të këndshme. Nuk është për t'u çuditur që natyra është prezente në disa poezi, në kontrast shpesh me urbanizimin, me grinë dhe monotoninë që mund të jetë prezente në botën tonë moderne.

Ky është koleksioni i parë me poezi i autorit, shkruar gjatë 2008. Është një koleksion i ilustruar, me skica/vizatime të vetë autorit (që nga 2003). Po publikohet paralelisht në shqip dhe anglisht.

Ky është një hap i parë.. një nisje. Por krijimtaria s'ka ndalesë, dhe sigurisht do ketë dhe libra të tjerë në vazhdim. Ndërkohë, ju lutemi ta shijoni këtë libër dhe atë që ai ka për të ofruar.

Përmes gjithë stinëve të zemrës...

--

There are seasons - those that the body feels. And then, there are seasons - those that the mind and heart feel. This book is a collection of those days and moments, of those seasons of the heart, that sometimes may not even be discernible to an outside observer (or the 'outside observer' may not even be present at that moment) but are real nonetheless.

And, as in every season, there may be hard moments, but also very beautiful ones. The colors of the seasons, the melody of the falling rain... many such little, joyous moments. It's not surprising that nature is present in a lot of these poems, contrasted often with the urban environment, with the greyness of the monotony that may be present in our modernized life.

This is the author's first collection of poems, written during 2008. It is an illustrated collection, including several drawings/sketches by the author himself (since 2003). It is being published in parallel, both in English and Albanian.

This is a first step... a beginning. But creativity has no stop, and surely other books will follow. Meanwhile, please enjoy this book and everything it has to offer.

Through all the seasons of the heart...

Publisher: Teksti dhe figurat
Edition: ON ORDER
ISBN: 9781479173792
Characteristics: Paperback

Opinion

From the critics


Community Activity

Comment

Add a Comment

There are no comments for this title yet.

Age Suitability

Add Age Suitability

There are no age suitabilities for this title yet.

Summary

Add a Summary

There are no summaries for this title yet.

Notices

Add Notices

There are no notices for this title yet.

Quotes

Add a Quote

There are no quotes for this title yet.

Explore Further

Recommendations

  Loading...
No similar edition of this title was found at WPL.

Try searching for Vizualet Jo Vizuale. Albanian Edition to see if WPL owns related versions of the work.


  Loading...
[]
[]
To Top